меню
  • Доставчици и дистрибутори

Доставчици и дистрибутори

Производството на продуктите от Химатех се обезпечава със суровини доставени основно от водещи фирми на САЩ и Западна Европа.

В сферата на строителните материали Химатех предлага освен производство на материали и услуги по полагането им при желание от страна на клиента. Вече повече от 20 години фирмата работи отлично със строителни и инженерни фирми като ГБС Инфраструктурно Строителство АДЕнемона АД, Неохим Инженеринг ЕООД, Мегатурс – 1 ЕООД, Енергоремонт Козлодуй ЕООД, Енергоремонт Бобов дол, Булстав ООД, Актор Акционерно Строително Дружество КЧТ, както и производствени и търговски фирми като Брентаг България ООД, Елпром Харманли АД, СЕ Борднетце България, Доландия България АД, Дунав Прес АД, Волта-С ООД, Аркомат България ООД и други.

В сферата на козметичните продукти работим с фирми като Магама, Соффарма Трейдинг, Стинг АД, Фармнет, Хотел Европа ЕООД и други. 

В текстилния сектор работим с фирми като ЕТ Блайв, E Миролио ЕАД, Алиана Хасково, Паралел ЕООД Севлиево, Лейди София АД, Аксон България ООД, Мастърхуд ЕООД, Арбанаси АД, Европа Трико АД, Калинел и други.
 

Дистрибутори на серията Себорал за страната са фирмите - Соффарма Трейдинг, Стинг, Фармнет, Дини ОТС, Екомет и други.

Химатех работи с куриерски фирми, за да може да доставя и до всички останали точки на България. Предимно Спиди и Еконт, но може и с всеки друг куриер!


Тъй като успехът на продуктите зависи и от партньорите, с които фирмата работи, Химатех търси надеждни, проактивни и иновативни доставчици и дистрибутори, които да споделят вижданията на компанията за развитие.

Ние от Химатех търсим национални дистрибутори, но и дистрибутори за конкретни региони от страната . Фирмата се нуждае от специализирани дистрибутори на козметика, дистрибутори на автомобилни препарати, дистрибутори на почистващи и перилни препарати, както и дистрибутори на част от другите продукти на Химатех.

Ние от Химатех вярваме, че може да постигнем по-добри резултати благодарение на ефективни сътрудничества с правилните партьори. Ето защо ние постоянно се опитваме да подобрим отношенията си с доставчиците си и диструбиторите си, за да може да продължаваме да градим заедно бизнеси. 

Моля попълнете контактната форма в КОНТАКТИ, в случай че искате да станете дистрибутор на фирмата или желаете да се свържем с Вас.

Ще бъде удоволствие да работим с Вас .