меню
  • Ново : Висококачествени продукти от Biohort за вашия дом и градина

Ново : Висококачествени продукти от Biohort за вашия дом и градина

 

Ново в нашия каталог: Висококачествени продукти от Biohort за вашия дом и градина

С гордост обявяваме, че предлагаме в своя асортимент премиум продукти от австрийската марка Biohort. Решението да включим в нашата гама продукти на Biohort идва като част от стремежа ни да предложим на нашите клиенти висококачествени и иновативни решения за техния дом и градина.

Разнообразие от продукти за всякакви нужди

Нашата нова гама продукти включва:

  • Външни съхранителни кутии: Идеални за съхранение на градински инструменти, принадлежности, възглавници, спортна екипировка и други предмети, защитавайки ги от атмосферни влияния. Налични са в различни размери, цветове и стилове, за да се впишат перфектно във всяка външна среда - градина, тераса, лятна градина. Тези изискани и стилни метални контейнери са идеални за всеки, който търси практично и естетически приятно място за своите вещи.
  • Системи за вдигане на велосипеди: Отлично решение за икономия на пространство в гаража , предлагайки безопасно и удобно съхранение на вашия велосипед.
  • Повдигнати градински лехи: Улесняват отглеждането на зеленчуци, билки и цветя, като същевременно са елегантен акцент във всяка градина. Имат опция за поставяне на капак, за да се превърнат в един елегантно изглеждащ парник. 

Предимства на продуктите Biohort

Продуктите на Biohort се отличават със своята издръжливост, функционалност и елегантен дизайн. Изработени от висококачествени материали, те гарантират дълготрайност и надеждност при всякакви атмосферни условия. Важно е да подчертаем, че тези продукти не са от нискобюджетния сегмент, а представляват инвестиция в качество, която ще служи вярно години наред.

Заповядайте на оглед в нашия офис в София

Разбираме, че изборът на подходящи продукти за вашия дом и градина може да бъде предизвикателство. Ето защо ви каним в нашия офис в София, където можете на място да разгледате мостри от продуктите на Biohort. Нашите специалисти ще ви консултират и помогнат да направите най-добрия избор за вашите нужди.

За допълнителна информация и поръчки

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация относно продуктите на Biohort или за да направите поръчка. Можете  да ни пишете на marketing@chimatech.bg 

 

Не пропускайте тази възможност да подобрите вашето пространство за съхранение със стил и издръжливост. Свържете се с нас днес, за да поръчате вашия продукт Biohort!

 

25 03.2024 15 06.2024