меню
  • Лосион Себорал Форте Плюс

Лосион Себорал Форте Плюс

Продуктите Себорал са помощни средства за лечение на локален косопад, себорея, различни форми на пърхот, особено при мазна кожа, и засилване растежа на косата. Също така се използват за подобряване качествата на космите на главата и за стимулиране регенерацията на космите и засилване на растежа. Лосион и гел Себорал са растителни продукти на база воден екстракт от растението Arctium Lappa. Предназначени са само за външна употреба. Могат да се използват без лекарско предписание. Фармакологичният ефект и ефикасността на препарата са установени чрез дългогодишната му употреба и натрупания опит.  


Козметичен препарат Себорал форте плюс представлява лосион на билкова основа, съдържащ като основна съставка екстракт от лечебното растение Arctium Lappa, широко използвано в козметиката и медицината. То притежава противовъзпалителни и противогъбични свойства, оказва противоалергично действие, стимулира обмяната, отстранява сърбежа и пърхота, регулира кожното омазняване. Лосионът се използва  за отстраняване на различни форми на пърхот както и против себорея. Също така оказва добро влияние и на пациенти с гнездов косопад. Заздравява косъма, стимулира растежа и регенерацията на косата. Лосионът е отлично средство и за борбата с мазния скалп!
 

За разлика от най-често използваните средства за пърхот на база селенов сулфид, Себорал не се отразява на цвета на косата, а и е по-икономично изгоден. 

Лосионът е изследват токсикологично в Националния център по хигиена и медицинска екология. Лосионът е изпитан и клинично в Кожна клиника при Медицинския факултет.

Приложение: Лосионът се втрива в кожата на главата 3 пъти седмично  в продължение на  20 -30 дни без да се измива. За поддържане на ефекта използването може да продължи 1-2 пъти седмично след измиване на косата.

Търсете в аптеките или попитайте фармацевтите си за тях! Може да купувате и директно от нас! Използваме куриери до всички краища на страната. Работим със Спиди и Еконт!