меню
  • Автоефектол БМ универсал

Автоефектол БМ универсал

Химичен състав: 5 – 15 % нейонни ПАВ, 5- 15 % анионни ПАВ, етидронова киселина, натриев триполифосфат.

Предназначение: Препарат за външно машинно и ръчно миене на всякакъв вид автомобили. Препаратът за  безконтактно миене на автомобили Автоефектол БМ Универсал е предназначен за  външно безконтактно миене на автомобили, боядисани с всякакъв вид автомобилни бои. Измиването на автомобила се извършва само чрез напръскване с разреден разтвор от препарата и изплакване с вода или пароструйка, без използване на механично почистване от човек. Измиването премахне всякакъв вид замърсяване – масла, прах, кал, грес, полепнали насекоми и др.

Начин на приложение: Преди употреба опаковката се разклаща добре. Препаратът се хомогенизира и се разрежда с вода в съотношение 1:20 до 1:30 за основно миене и 1:2 до1:3 за миене с пенообразуващо устройство. С получения разтвор се напръсква замърсената повърхност. Престоява 5-6 минути, след това автомобилът се измива обилно с вода по струйния метод.

Условия на съхранение: В оригинална плътно затворена опаковка, в закрити, хладни и проветриви складови помещения, далече от източници на топлина и запалване, защитени от пряка слънчева светлина, при температура от 00С до 300С.

Препаратът за безконтактно измиване на автомобили Автоефектол БМ е предназначен за професионална употреба.Трябва да се спазват условията за безопасна работа, които се дават в Информационния лист за безопасност.

Препаратът за безконтактно измиване на автомобили Автоефектол БМ не трябва да се изхвърля във водни басейни.