меню
  • Отдаване под наем на лаборатории, офиси, складове

Отдаване под наем на лаборатории, офиси, складове

Фирма Химатех АД разполага с налични празни помещения, лаборатории, стаи, складове, които са идеални за отдаване под наем на научно-изследователски фирми, компании в сферата на битовата химия, козметиката, химическата промишленост в специалност , стартиращи фирми, както и много други. Фирмата разполага с голям двор с растителност и с паркинг. Свободните помещения се изчерпват бързо, така че свържете се с нас, в случай че проявавате интерес към наемане на свободна площ на територията на Химатех. Обадете ни се за повече информация. Разполагаме с голям двор /около 20 дка/, с много зеленина. Предлагаме парко-места. Територията се охранява от охранителна фирма. В сградата има видео наблюдение и централен СОТ.

Сградата разполага с пътнически и товарен асансьор. 

 

Административната сграда, в която отдаваме помещения за лаборатории или офиси е санирана през 2020-2021. 

Част от свободните помещения за отдаване под наем се нуждаят от ремонт, а други са ремонтирани. 

 

Компанията се намира в гр. София, ж.к. Дружба 1, бул. Асен Йорданов, 14 /на разклона Дружба-Аерогара София/, с добра локация – трамвай № 20, автобуси № 88; 84; 384; 604; 10, тролей 11 и др. В близост има метро-станция /Дружба 1/ - на две спирки с трамвай № 20., в близост до стария път за летището.

 

Дворът позволява лесно товарене и разтоварване на стока. Сред наематилите ни са фирми като Биотрейд, Живас, Козметични Иновации, Аромена, Българска Роза 2 и други. 

При интерес свържете се с нас на 02 9651 341