меню
  • Разфасоване, етикетиране и опаковане на козметични продукти и други
  • Разфасоване, етикетиране и опаковане на козметични продукти и други
  • Разфасоване, етикетиране и опаковане на козметични продукти и други

Разфасоване, етикетиране и опаковане на козметични продукти и други

Може да предложим на нашите клиенти услуги по разфасоване и етикетиране на продукция, за която имаме нужното оборудване.

Част от машините ни са производство на фирма Евромашин ООД, град Пловдив както и имаме няколко машини на други български доказани производители на оборудване за етикетиране и дозиране. Едната етикетираща машина, която е предназначена за правостоящи опаковки, има инсталиран принтер и би могла директно да печата дата и партиден номер върху етикета, опаковката или картонената опаковка на продукта.

За разфасоване разполагаме с 4 пълначни машини - за гъсти и за редки течности. Дозиращата ни машина за дозиране/пълнене на чисти течности без твърди частици с нисък вискозитет е подходяща за вода, вино, олио, зехтин, розова вода и други хранителни и козметични продукти. Разполагаме и с една пипета за течности, която е подходяща за разфасовки под 50 мл.

За етикетиране имаме също 4 налични етикетиращи машини - една за правостоящи флакони, една за лепене на етикети върху цилиндрични повърхности, една за нестандартни опаковки и една за плоски/квадратни бутилки/флакони. Етикетиращата машина за цилиндрични флакони е предназначена за лепене на един или два самозалепващи се етикета върху цилиндрични съдове (пластмасови, стъклени и др.) . Машината за плоски, квадратни или нестандартни флакони е предназначена за лепене на един или два самозалепващи етикета /преден и заден/, върху съдове с плоска и гладка част за етикета. При неправилна форма на съда за позиционирането му е небходимо да се изработи походящ калъп, прикрепен към платформата. Етикетите трябва да са на една ролка, /при преден и заден - разположени последователно/ върху транспортната лента.

Бихме могли да етикетираме не само козметични продукти, но и хранителни такива както и напитки като вино, бира както и други химически препарати.

За конкретна оферта, моля уговорете среща на място, за да ви запознаем с машините, с които разполагаме и технологичните им изисквания.