меню
  • Производство на ишлеме
  • Производство на ишлеме

Производство на ишлеме

Фирма " Химатех " АД предлага услуги по производство на ишлеме на козметични продукти,  почистващи препарати и други по зададена от клиента рецептура и технология за изработка. 

Фирмата разполага с капацитет и с ново обородуване за производство на козметични продукти - продукти за коса, кремове, лосиони и гелове както и на различни почистващи и миещи препарати. 

Химатех е сертифицирана по ISO9001:2015 както и GMP ISO22716:2007 Добри производствени практики при производството на козметични продукти.

Разполагаме и с лабораторен миксер на Silverson laboratory mixer за пробни партиди емулсии до 8 кг.  Moже да видите спецификация на лабораторния миксер и видео как работи на http://www.silverson.com/us/products/laboratory-mixers/

Също така може да произвеждаме на ишлеме и други продукти в нашата сфера на дейност като бои, лакове, подови покрития, грундове и други. Разполагаме с  нов голям дисолвер на един от най-добрите Европейски производител, един малък дисолвер, две мелници за смилане от фирма Netzsch, една вертикална рециркулационна мелница и други. 

Може да предложим услуги както по самото производство на продуктите, така и по тяхното разфасоване, етикетиране и опаковане. Разполагаме и с лаборатория за вътрешен контрол, така че ще може да се направи и анализ на продукцията на място. Може да съдействаме и с контакти на фирми за опаковки и печатници за етикети. 

Химатех има дългогодишен опит в производството на ишлеме за други фирми. 

Разполагаме с две етикиращи машини - едната за вертикално поставени бутилки/буркани, а другата за хоризонтално, две пълначни машини с дозатор, един хомогенизатор с маслена и водна фаза с обем 200 литра, както и с машина за завиване на капачки.

При интерес за производство на ишлеме, моля свържете се с нас на посочените контакти в страницата ни.