_MG_0750_1.jpg
Дистрибутори

Ексклузивен дистрибутор на фирмата на Растително Защитно Масло РЗ прилепител е фирма Юнипест Контрол ЕООД.

Дистрибутори на серията Себорал за страната са фирмите - Соффарма Трейдинг, Стинг, Фьоникс Фарма, Фармнет, Дини ОТС, Екомет и други.

Химатех работи с куриерски фирми, за да може да доставя и до всички останали точки на България. Предимно Спиди и Еконт, но може и с всеки друг куриер!


Тъй като успехът на продуктите зависи и от партньорите, с които фирмата работи, Химатех търси надеждни, проактивни и иновативни доставчици и дистрибутори, които да споделят вижданията на компанията за развитие.

Ние от Химатех търсим национални дистрибутори, но и дистрибутори за конкретни региони от страната . Фирмата се нуждае от специализирани дистрибутори на козметика, дистрибутори на автомобилни препарати, дистрибутори на почистващи и перилни препарати, както и дистрибутори на част от другите продукти на Химатех.

Ние от Химатех вярваме, че може да постигнем по-добри резултати благодарение на ефективни сътрудничества с правилните партьори. Ето защо ние постоянно се опитваме да подобрим отношенията си с доставчиците си и диструбиторите си, за да може да продължаваме да градим заедно бизнеси. 

Моля попълнете контактната форма в КОНТАКТИ, в случай че искате да станете дистрибутор на фирмата или желаете да се свържем с Вас.

Ще бъде удоволствие да работим с Вас