Chimatech_BLOG-843.jpg

Как се нанася саморазливен под?

Саморазливната епоксидна настилка е необходимо да бъде нанесена върху равна, твърда и награпавена основа, за най-добри резултати шлайфан бетон.
03.12.2015

Проблеми при саморазливните подове

Едни от основните дефекти при саморазливните подове са причинени от не добра подготовка на повърхността.
02.11.2015

Силиконов каучук RTV2

Фирма Химатех е освен производител на силиконов каучук, така и потенциален дистрибутор на силиконов каучук на известна италианска фирма , който втвърдява с помощта на платинен кондензатор.
20.10.2015

Полиуреа покрития

Фирма Химатех започна преговори за дистрибуция на покрития от полиуреа на производител от световно ниво.
16.10.2015

Под за винарски цех

Фирма Химатех изпълни поръчка за производство на материали за саморазливен под за винарски цех, разположен в близост до Пловдив.
12.10.2015

Модифицирана Винилестерна смола

При нас може да намерите модифицирана епоксидна винилестерна смола проектирана да предложи увеличена якост на сцепление, изключителна устойчивост на износване и тежко механично напрежение, като заедно с това предлага голяма якост икоефициент на удължение.
24.09.2015

Силиконов каучук за калъпи за бетон

Фирма Химатех предлага на своите клиенти силиконови каучуци с твърдост 60 по Шор за отливане на бетонови , циментови декоративни или строителни изделия.
15.07.2015

Студено поцинковане

Цинк-силикатният грунд е материал за студено поцинковане, който запазва качеството и дълготрайността на защитата от горещото поцинковане, но улеснява нанасянето като нанасянето става като при обикновени лако-бояджийски материали – с пистолет или четка, директно на мястото, където съответната конструкция или съоръжение са монтирани.
08.07.2015

Антистатичен под

Технология за полагане на саморазливно анистатично подово покритие ДАУПОЛ А на фирма Химатех АД.
26.05.2015

Инжекционна смола

Как да ремонтираме пукнатини в бетон?
23.04.2015

Цинк-силикатен грунд

Цинк-силикатните грундове трябва да се използват за всички стоманени конструкции, които са предназначени за употреба в умерени до тежки крайбрежни райони както и за структури с много дълъг живот, като например сгради, обществени пространства и инфраструктура.
08.05.2015

Епоксидни подови покрития

Как да изберете най-подходящия саморазливен епоксиден под?
17.04.2015

Гласфлейк покрития

Покрития, усилени с Гласфлейк се използват в различни индустрии, за да подобрят свойствата на покритията да не пропускат течности както и да засилят защитата на покритията.
08.04.2015

Участие на Химатех в Българска Строителна Седмица 25-28.03.2015

Фирма Химатех успешно приключи участието си в Българска Строителна Седмица, провело се от 25-28 Март в Интер Експо Център. Фирмата показа мостри на саморазливни подове, антикорозионни защити и калъпи, изработени от силиконовите каучуци, които фирмата предлага. Радвахме се на интерес и посещаемост!
31.03.2015
25.04.2015

Основните приложения на силициевите органични смоли (силиконови смоли)

Важно е да се помни - всички силиконови смоли имат както устойчивост на топлина, така и изолационни свойства.
13.02.2015

Промоция на професионални маска и шампоан !

Представяме на Вашето внимание шампоан и маска за коса за суха и изтощена коса за професионалта употреба Salon Exclusive! Шампоанът и маската за специално разработени за фризьори, които търсят стил и качество.
22.01.2015

В своя блог Химатех АД ще се стреми да информира клиентите си за съставките, които използва, за новите тенденции в химическата промишлиност, както и за интересни факти от света на химията. Всяка статия цели да даде повече данни за определен продукт или да обогати познанията на читателите в определени области на химията като антикорозия, полимерни подови покрития, миещи средства, текстилно-спомагателни препарати и други. В блога ще пускаме и новини за нови продукти, открития, свойства или обекти, на които сме помогнали с нашите продукти или услуги.